Nieuws

Op 27 november staat de 3de edititie van onze dropping gepland! Inschrijven kan hier

Op zaterdag 2 oktober staat de 10de editie van onze pasta avond op de planning! Kaarten en/of afhaalporties kan je hier bestellen. 

Kinderen kunnen al vanaf het 3de kleuterklasje aansluiten bij onze KSA. De activiteiten tot en met het 6de leerjaar gaan nog steeds door op zondagvoormiddag van 10u tot 12u.

Op zondag 19 september gaat ons werkjaar terug van start met onze startdag! Deze gaat door van 14u tot 17u aan ons KSA-lokaal. Verdere info volgt zo snel mogelijk. 

De inschrijvingen voor het Kamp 2021 zijn geopend! (klik op de link om in te schrijven)

Op 15 mei hadden we een geslaagde eindactiviteit! Enkele sfeerfoto's vinden jullie op onze Facebookpagina. Voor het volledige album verwijzen we u graag naar onze Google Drive. Hiervan kregen alle ouders de link in het begin van het werkjaar. 

Op zondag 3 januari zijn we terug gestart met de activiteiten voor Leeuwen, Sloebers en Joro's. U kan het Zolderke vinden in de bijlage van de mail hieromtrent en op onze Google Drive. 

Wij beslisten om geen activiteiten meer te geven tot eind december 2020 om wille van de coronacijfers. Als 2de alternatieve activiteit staken wij een fotozoektocht in elkaar. Meer info vind je op onze Facebookpagina. 

Aangezien wij nog geen fysieke activiteiten geven, organiseren wij een alternatief voor het hele gezin. Wij maakten een kindvriendelijke geocach. Dat is een wandeltocht van ongeveer 8km met leuke opdrachten die verstopt zitten langs de weg. 

Wij hebben beslist om ALLE activiteiten stop te zetten wegens de stijgende corona cijfers. Jullie zullen tijdig geïnformeerd worden wanneer de activiteiten terug worden gestart.

Pagina's

Subscribe to Nieuws