Nieuws

Joepie! De inschrijvingen voor het kamp zijn geopend! Wij delen binnenkort de kampboekjes uit. Je kan het boekje ook al op onze Google Drive bekijken. 

Helaas, wij kregen van de gemeente te horen dat onze dropping niet mag doorgaan. Alle ingeschreven groepen kregen hierover een mailtje en zullen binnenkort hun geld terugkrijgen. 

Op 27 november staat de 3de editie van onze dropping gepland! Inschrijven kan hier

Op zaterdag 2 oktober staat de 10de editie van onze pasta avond op de planning! Kaarten en/of afhaalporties kan je hier bestellen. 

Kinderen kunnen al vanaf het 3de kleuterklasje aansluiten bij onze KSA. De activiteiten tot en met het 6de leerjaar gaan nog steeds door op zondagvoormiddag van 10u tot 12u.

Op zondag 19 september gaat ons werkjaar terug van start met onze startdag! Deze gaat door van 14u tot 17u aan ons KSA-lokaal. Verdere info volgt zo snel mogelijk. 

De inschrijvingen voor het Kamp 2021 zijn geopend! (klik op de link om in te schrijven)

Op 15 mei hadden we een geslaagde eindactiviteit! Enkele sfeerfoto's vinden jullie op onze Facebookpagina. Voor het volledige album verwijzen we u graag naar onze Google Drive. Hiervan kregen alle ouders de link in het begin van het werkjaar. 

Op zondag 3 januari zijn we terug gestart met de activiteiten voor Leeuwen, Sloebers en Joro's. U kan het Zolderke vinden in de bijlage van de mail hieromtrent en op onze Google Drive. 

Wij beslisten om geen activiteiten meer te geven tot eind december 2020 om wille van de coronacijfers. Als 2de alternatieve activiteit staken wij een fotozoektocht in elkaar. Meer info vind je op onze Facebookpagina. 

Pagina's

Subscribe to Nieuws