Startdag

Beste ouders jonge-enthousiasteling

We hebben met z'n allen kunnen genieten van een deugddoende vakantie met natuurlijk ons fantastisch kamp als hoogtepunt! Het schooljaar is terug van start gegaan en dat wil zeggen dat er een nieuw KSA-jaar voor de deur staat. Joepie! Wij gaan van start op zondag 10 september.

Ben je reeds een echte KSA'er of ben je nog op zoek naar een leuke jeugdbeweging? Wij ontvangen jullie met open armen.

Wij bieden zoals elke jeugdbeweging een mix van sport, spel, avontuur en amusement. Maar daar blijft het zeker niet bij, onze 11-koppige leidingsploeg barst van creativiteit. Elke leeftijdsgroep krijgt activiteiten aangepast aan hun leeftijd, zowel nieuwe als traditiegetrouwe spellen komen aan bod. Wij willen als jeugdbeweging vooral een plaats zijn waar kinderen en jongeren zichzelf kunnen zijn en zorgeloos kunnen genieten van spelen, buitenlucht en vriendschap.

Onze startdag is doorlopend van 14u tot 17u. Voor de kleinsten onder ons mag er gerust een ouder ouder even blijven kijken hoe het met hun kleine spruit gaat. Heb je die dag al iets gepland en kan je bijvoorbeeld maar een uurtje komen? Geen enkel probleem, iedereen kan aansluiten bij de groep en meespelen zolang hij/zij wil.

Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen. 

We zijn alvast klaar voor een nieuw jaar vol spel, plezier, vriendscahp en veel gelach!

Geef onze Facebookpagina zeker een like als je op de hoogte wil blijven van onze avonturen. Www.facebook.be/ksakruishoutem