Wie zijn wij?

Activiteiten:
De activiteiten gaan meestal door in ons lokaal in de Warandestraat (straatje van het brandweerarsenaal) op zondagvoormiddag van 10u tot 12u voor de jonge takken. Bij de oudere takken (Joro’s, Jimmers en Sim) wordt er vooral op zaterdagavond samengekomen. Bij de joro’s is dit van 18u tot 20u, bij de jimmers en de sim van 19u tot 21u. Uitzonderlijk zijn er speciale activiteiten!!! Kijk daarom naar de takkalender en kalender met speciale activiteiten voor de exacte data!

Leiding:
De 16-koppige leidingsploeg van KSA Kruishoutem bestaat uit ervaren leiders en leidsters, die een erkende cursus ‘animator’ hebben gevolgd. De leeftijd van de leidingsploeg varieert van 17 tot 25jaar. Het gaat om stuk voor stuk verantwoordelijke mensen met de ene voet over de drempel van volwassenheid en met de andere in de rijke fantasiewereld van uw kind.

Uniform:
KSA kiest voor een uniform. Een teken van samenhorigheid en herkenbaarheid. Maar ook enorm gemakkelijk… en stevig!
KSA Kruishoutem draagt het donkerblauwe KSA-hemd met een rood sjaaltje. De schildjes kunnen deels aangekocht worden, maar jaarthemaschildjes en kampschildjes krijgen jullie.

Lid worden?
Ben je nieuwsgierig geworden naar onze KSA en heb je zin om deel uit te maken van onze jeugdbeweging? Dat kan!
Lid worden is heel eenvoudig. Bekijk onder het menu takken bij welke tak jouw leeftijdgenootjes zitten en dan kan je in het Zolderke zien waar en wanneer de activiteiten plaatsvinden. Kom gerust eens langs om een praatje te doen met de leiding of neem contact op met de tak-leiding of de hoofdleiding voor meer informatie i.v.m. activiteiten en inschrijvingen.
Aarzel zeker niet!

Lokaal:
Ons lokaal bevind zich in de Warandestraat, in het straatje van de Brandweer tegenover het speelplein van Kruishoutem. Hieronder aangeduid met de rode bol.